Je zou kunnen zeggen dat ik een verhalenverteller ben. Als ik niet kook, eet of schrijf voor deze website ben ik verhalenverteller in de wereld van retail & marketing: ik maak (visuele) concepten die inspireren en uiteindelijk aanzetten tot actie, zoals bijvoorbeeld het kopen van een product ;-).

Voor mij draait eten ook om verhalen: over een stedentrip naar Venetië waar we de beste “cicchetti” aten. Herinneringen aan mijn moeders draadjesvlees. Een heerlijk recept voor echte Belgische chocolademousse wat ik leerde van Mr G. (en hij weer van zijn moeder). Tijdens het koken denk ik al na over de presentatie; welk bord zal ik voor dit gerecht gebruiken? En ik vind het heerlijk om de tafel mooi te stylen en bijpassende achtergrondmuziek uit te kiezen.

Memoires & ontmoetingen

Eten is emotie. Eten verbindt; vaak ontstaan de fijnste gesprekken tijdens een goed diner. Eten zegt iets over je; waar kom je vandaan bijvoorbeeld? Eten maakt herinneringen.

In “memoires & ontmoetingen” leer je een aantal mensen uit mijn naaste omgeving wat beter kennen. Ze zullen hun beste, gekste of lekkerste eet-herinneringen met je delen en ook een favoriet recept meegeven.

(Culinair) op reis

Op reis vind ik het heerlijk om de lokale keuken te ontdekken en de verhalen achter gerechten en producten te horen. Stiekem heb ik al een lijstje met favoriete restaurants gemaakt voordat we zelfs zijn aangekomen en hou ik graag ruimte over in mijn koffer om wat lokale producten mee terug naar huis te nemen

In “(culinair) op reis” deeI ik mijn reisverhalen: mooie foto’s, de leukste winkeltjes en natuurlijke favoriete plekken om te eten.

Samensferen

Als ik het geld en de ruimte had zou mijn huis vol staan met servies, tafelkleden en decoratie in alle kleuren, vormen en maten. Voor elk etentje, of het nu een romantische avond met Mr G. is of een gezellig BBQ feest met vrienden, zou ik de juiste styling hebben.

Helaas kan ik hier alleen maar van dromen ;-). Wat niet betekent dat ik jou niet kan inspireren met mooie foto’s, de leukste styling ideeën, tips voor het het opbouwen van een menu en het uitkiezen van de beste achtergrondmuziek. Laten we samensferen en genieten van een heerlijk diner!