4
mei
2015
Eetbaar tuintje Studio Marije Pasman

Favorieten: Studio Marije Pasman

Naast de liefde voor eten heb ik ook een zwak voor mooie dingen: vintage meubels met karakter, mooi serviesgoed, koffietafelboeken… En kaarten! Altijd leuk om een handgeschreven ansichtkaartje te ontvangen, maar ik koop ook regelmatig een mooi exemplaar wat dan in mijn kaartenrek mag schitteren en dus niet naar iemand wordt opgestuurd ;-).

De kaarten van Studio Marije Pasman behoren ook tot die laatste categorie: ze zijn bijna te mooi om te beschrijven en op te sturen! Ik ontmoette Marije tijdens een workshop foodstyling – en fotografie en het klikte eigenlijk meteen. Als we koffie gaan drinken ontstaan altijd de leukste creatieve ideeën en gaan we beide vol inspiratie weer naar huis!

Zo ontstond ook het idee voor een samenwerking: ik was bezig met het organiseren van een “boer tot bord” etentje en zocht nog een leuke give away voor mijn gasten. Voor het thema gebruikte ik natuurlijke styling materialen en kookte ik met lokale en pure ingrediënten; producten met een verhaal. En daar passen de kaarten van Marije perfect bij! Bij het dessert, een eetbaar tuintje met Amsterdamse honing, kregen alle gasten kregen dan ook een uniek exemplaar van Studio Marije Pasman; met liefde (hand) gemaakt in Amsterdam.

Marije is momenteel druk bezig met het opzetten van haar website maar verkoopt al op leuke festivals zoals het Seinfestijn in Haarlem. Check vooral ook haar inspirerende pinterest account! Naast de prachtige letterpress kaarten (met een heel cool handgeschilderd neon randje) maakt Marije ook betonnen diamanten: een mooi item in elk interieur.

Bij deze stelt Marije zich graag even aan je voor!

Studio Marije Pasman Amsterdam

Hi, 

I’m printed by hand. Maybe I’m not perfect, 

but I’m unique.

_Studio Marije Pasman
Graphic design with a big love for letterpress, riso & screenprint.

_ff voorstellen:
Ik ben Marije Pasman, grafisch ontwerper en ben mijn eigen ontwerp studio (Studio Marije Pasman) aan het opzetten. Ik ben gek op alle digitale mogelijkheden van deze tijd. Ik wil niet meer zonder Iphone, internet, instagram en pinterest. Maar ik ben ook een ‘maker’ en verliefd geworden op de oude ambachtelijke druk technieken. Het zijn ‘slow’ technieken die heel veel aandacht, kennis, discipline, geduld, kracht en passie vragen. Iedereen heeft in deze tijd de mogelijkheid om heel makkelijk altijd ‘appeltje P’ te gebruiken en overal iets uit te printen. Maar echt met aandacht gedrukt drukwerk geeft zoveel meer! Het is niet perfect maar daarom heeft het wel echt zijn eigenheid. Je voelt en ruikt de materialen en texturen. De imperfectie geeft elk stuk zijn eigen identiteit mee, allemaal unieke items. En daar zijn we toch allemaal naar opzoek?

Nieuwsgierig geworden?

Ik ben onwijs druk om mijn website en blog live te zetten, studiomarijepasman.com maar ondertussen ben ik altijd te vinden op instagram (marijepasman) en op pinterest (marijepasman). See you soon!

#studiomarijepasman #printedinamsterdam 

Leave a Reply